1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

A kormánypropaganda, vagyis annak Civil Összefogás Fórum (CÖF) névre hallgató, közpénzből működő leágazása legújabb, az ellenzéki vezetőket lejárató plakátjához a Dead Kennedys amerikai punkegyüttes tagjainak egy ikonikus képét használták fel.

Seres László újságíró megkereste a Dead Kennedys énekesét, Jello Biafrát, és megkérdzete, kértek-e tőlük engedélyt a fotó használatára, kaptak-e pénzt a képért?

"Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre! NEM, egyáltalán nem adtunk engedélyt arra, hogy ez a kísérteties wannabe diktátor Orbán vagy a pártja ezt felhasználja!!! Mi a fenéért támogatná bármelyikünk is az ő fotelfasiszta rezsimjét bármilyen módon?"

- jött a válasz postafordultával.

Biafra még hozzátette, hogy "egész biztosan" megsértették mind a Dead Kennedys, mind a fotós, FStop Fitzgerald szerzői jogait.

"Kapd el őket!"

- zárta Seresnek címzett sorait Biafra.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!