2p

A párját érintő lejárató kampányon borult ki a június 9-ei önkormányzati és európai uniós választásokon a Tisza Pártban induló politikus. 

"Ma a göbbelsi, rogáni propaganda ismét szintet lépett és a magánélet legmélyebb részeit sem tisztelő, aljas lejárató cikket jelentetett meg a barátnőm édesanyjáról, aki egyébként semmilyen pozícióval nem rendelkezik a Tisza Pártban és ellentétben a fideszes oligarchákkal és politikusbűnözőkkel tisztességes munkából tartja el a családját". Ezt posztolta ki Magyar Péter a Facebook-oldalára. Kilátásba helyezve, hogy 

"a hazug cikkek miatt természetesen feljelentést teszünk és kártérítési pert indítunk".

Magyar szerint a hölgy, akit az aljas propagandisták meghurcolnak nem közszereplő. Annyit tud elmondani róla, hogy büszke édesanya, akinek van 3 gyermeke, akik közül az egyik világbajnok vízilabdázó, aki épp most készül a párizsi olimpiára (az utalás a férfiválogatott kapusára, Vogel Somára vonatkozhat - a szerk). "Szégyellje magát mindenki, aki Rogán-Göbbels Antal tevékenységéhez bármilyen módon asszisztál! Remélem Simonka, Boldog, Völner, Rogán és a többi valódi (politikus) bűnöző kapcsán is hasonló cikkek születnek" - írta Magyar, posztja végére még annyit odabiggyesztve, hogy "milyen szép is az, amikor a hazugságok terjesztésében Rogán és Gyurcsány propagandája kéz a kézben jár".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!