2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A visszalépésről.

„Engem meggyőzött, úgy láttam, neki igaza van. Elmondta, hogy a visszalépést látja a helyes döntésnek, mi elfogadtuk. Ha a hadvezér, aki a csatában van, felméri a helyzetet, és azt mondja, ezt a lépést javasolja, én, aki az EP-kampányban vagyok, nem a fővárosiban, egyet tehetek, meggyőződök arról, hogy igaza van-e” – mondta Orbán Viktor a TV2-n arról, hogy péntek reggel a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra visszalépett a jelöltségtől, és mindenkit arra buzdított, hogy az LMP-s támogatású Vitézy Dávidra szavazzanak - idézte a kormányfő tévészereplését a telex.

A miniszterelnök szerint az önkormányzati választáson „jó vezetőket kell választani”, mert látni lehet, hogy azok a települések jobban néznek ki, ahol akcióképes, elkötelezett polgármesterek vannak. „Ha rossz vezetőket választunk, nem sokra jutunk. Biztatok mindenkit a békén túl, hogy találják meg a megfelelő polgármestereket”, toldotta meg az összefoglalót a lap.

A későbbiekben a kormányfő agyonismételgette, hogy háborús veszélyhelyzet van és csak a magyar kormány a békepárti itthon, az ellenzék nem. A sorkatonaság esetleges visszaállításáról azt mondta, azt lehet látni, hogy ez minden országban napirenden van, és van olyan narratíva, hogy egységes európai katonaság kéne. Magyarország viszont azt gondolja, a sorkatonaság nemzeti hatáskör kizárólag - írta a portál. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!