2p

Vita alakult ki a Magyar Kétfarkú Kutya Pártban. Lemondtak a társelnökök. 

Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna (Suzi) lemondanak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjairól, tudta meg a Telex, ezt pedig Kovács Gergely is megerősítette a portálnak. 

Itt még vidám volt a Kutyapárt egyik vezetője, Kovács Gergely. Fotó: MTI
Itt még vidám volt a Kutyapárt egyik vezetője, Kovács Gergely. Fotó: MTI

A lemondás azt követően történt, hogy Kovács bejelentette, nem indul a XII. kerületben az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként, mert a párt többsége nem támogatta az előválasztást.

„Lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek, és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő, ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna. Sajnos ezt a kutyapárt többsége nem támogatta” – írta a lemondást kommentálva Kovács Gergely. 

A pártot 2006-ban alapították, 2014-ben jegyezték be pártként. Kovács Gergely azóta volt az elnöke. Kovács erről az időszakról korábban azt mondta, szerinte a pártot nagyjából 2016 óta nem lehet viccpártnak nevezni, mert akkor „nyitották ki a pártot, hogy jöjjön, aki akar”. Szerinte azóta sok energia megy el arra, hogy a hozzájuk jelentkező „passzivistáknak” megteremtsék a lehetőséget arra, hogy tudjanak csinálni valami értelmes dolgot. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!