1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Már 12 éve vezeti a szövetséget.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) csütörtöki tisztújító közgyűlésén újra elnöknek választották Németh Lászlót további öt évre - közölte a szövetség az MTI-vel.

A középen álló elnök folytatja a munkát
A középen álló elnök folytatja a munkát
Fotó: IPOSZ

A tájékoztatás szerint a 12 éve hivatalban lévő elnök a közgyűlésen elmondott beszédében fontosnak nevezte, hogy a szövetség tagként részt vehessen a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórum (VKF) munkájában. Ezt indokolja, hogy az IPOSZ által képviselt mikro- és kisvállalkozások jelentős szerepet játszanak a munkaerőpiacon - mutatott rá. Németh László szerint kiemelt feladatuk, hogy aktívan részt vegyenek annak a fórumnak a munkájában, ahol egyebek között a minimálbérről tárgyalnak, amelynek szabályozása jelentősen érinti a vállalkozásokat.

A közgyűlésen az IPOSZ alelnökévé választották Juhos Jánost, Vörös Bélát és Palkó Tamást, a felügyelő bizottság elnöke Sajti Lajos, elnökhelyettes Kurucz István lett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!