2p

A főpolgármester-jelölt bejelentést tett ellenfele ellen a választási bizottságnál, választási csalás gyanúja miatt.

Mint korábban írtuk, Karácsony Gergely péntek esti utolsó kampányrendezvényét a Szabadság hídon tartotta. A főpolgármester megkérte híveit, hogy ragasszák át Vitézy Dávid plakátjait, amit személyesen is megmutatott a Facebook oldalára feltett videója szerint.

„Vitézyvel a Fidesz át akar verni. Ne hagyd!” – üzente a narancs színű átragasztó csíkkal Karácsony.

Vitézy Dávid mosolyog, és a választási bizottsághoz fordul
Vitézy Dávid mosolyog, és a választási bizottsághoz fordul
Fotó: Facebook/Vitézy Dávid

Vitézy Dávid feljelentést tesz

A főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid Facebook bejegyzésben is reagált az esetre.

„A főpolgármester ma büszkén posztolta ki a saját Facebook-oldalára, hogy választási csalást követ el, amikor felülragasztja az egyik plakátomat. Ezzel egyidejűleg ma ellepték a fővárost olyan impresszum nélküli plakátok, melyek velem kapcsolatban hazugságokat terjesztenek. Nem nehéz kitalálni, hogy ki a forrás: Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció - ezt bizonyítani is tudjuk.

Ha már Budapest köztársaság, akkor vegyük is komolyan: ezért a mai napon bejelentést tettem a választási bizottságnál, és büntetőfeljelentést tettem. Ami ennél is fontosabb: felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a folyamatos jogsértést, és kérjen bocsánatot" - írja Vitézy.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!