1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál. A riválisok már ott vannak a közelben. 

Arra már volt példa, hogy egy boltlánc korábbi üzletét átvegye egy másik. Például az Aldi és a Lidl is nyitott üzletet egykori CBA-k helyén. Az ritkább eset, hogy egy elektronikai szakbolt helyét veszi át az egyik diszkonthálózat. 

Most sor került erre: Budapest forgalmas csomópontjában nyitott üzletet a Penny. ott, ahol korábban az eMaggal összeolvadt Extreme Digitalnak volt boltja. A Váci út és a Szent István körút sarkától a Margit híd irányában pár lépésre. 

Erős lesz a verseny a környéken. Az új Penny-bolttal átlósan szemben a Sparnak van üzlete. Onnan pár lépésre a Bajcsy-Zsilinszky úton egy Lidl-egység található. A Váci úton a városból kifele vezető irányban pár száz méterre van az egykori Kossuth Mozi helyén kialakított Aldi. Onnan szintén néhány percre van a Lidl újlipótvárosi egysége. A Lehel piacon pedig már ott van egy másik Penny. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!