2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az utasigényekre hivatkozik a MÁV-Volán.

A MÁV-VOLÁN-csoport - az utasigényeket követve - 2024. január 15-étől kivezeti két, területi alapú bérlettermékét: a Dunaharaszti zónabérletet, valamint a Gödöllőről, Gyöngyösről és a Budapest-Hatvan vasútvonal mentén fekvő Galga menti településekről kedvező árú vasúti, buszos és HÉV-vel történő utazást biztosító közös bérletet - közölte pénteken a MÁV-Volán Csoport lapunkkal.

A közlemény szerint január 14-ig még meg lehet vásárolni ezeket, az addig megváltott bérletek pedig érvényességi idejükön belül felhasználhatók utazásra a jelenlegivel azonos feltételek mellett. Az utasok többsége ugyanakkor már ma is a sokkal kedvezőbb feltételeket kínáló vármegyebérlettel utazik az érintett viszonylatokon - indokolták a döntést.

A májusban bevezetett vármegye- és országbérletek nemcsak olcsóbban, de lényegesen nagyobb területen biztosítják a korlátlan és rugalmas utazást a vonatokon, helyközi buszokon és HÉV-eken. A vármegye- és országbérletekből a közlekedési társaság mostanra már több mint 4 milliót értékesített, de a Pest vármegyei változatból is mintegy 735 ezret vásároltak az utasok. Az új bérletfajtával már nem tudta felvenni a versenyt a Dunaharaszti zónabérlet és a hatvani vonali közös bérlet, május óta a korábbiak töredékére csökkentek a havi eladások - írták a közleményben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!