1p

Most a teherszállítással kapcsolatban.

Teljes pályazár lesz három hétig felújítás miatt az 1-es vasúti fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán, a vasúttársaság szakmai konszenzust dolgozott ki, hogy ezen időszak alatt is biztosítani tudja a nemzetközi teherszállítást - írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben. 

Az érintett szakaszon október 27. és november 17. között az alépítményi hibák javítása és a talaj stabilizációja miatt átmenetileg mindkét vágányt lezárják. A személyforgalmat pótlóbuszokkal oldják meg, a tehervonatok számára pedig alternatív útvonalat jelöl ki a MÁV-Volán csoport.

A tehervonatok egy része Szlovákián keresztül, illetve Székesfehérvár és Veszprém felé tud kerülni, nagyobb részük azonban a Kelenföld-Székesfehérvár-Komárom útvonalon fog közlekedni, Székesfehérvár és Komárom között dízelvontatással. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!