1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Egymás után jelennek meg a piacokon a friss gyümölcsök a megszokottnál hamarabb. Az eper után a cseresznyén van a sor, és a következő a kajszi lehet. A kedvező kínálat nem jár kedvező árakkal.

A magyar eper után a cseresznye is megjelent a boltokban, sokkal korábban a szokásosnál - derül ki az ATV híradójából. A szakemberek szerint idén kiváló termés várható cseresznyéből Magyarországon.

A hírportálnak Kiss Márk őstermelő nyilatkozott a termésről. E szerint az elmúlt egy-másfél hónapban olyan meleg volt az időjárás, hogy az már a nyárra emlékeztetett. Ez minden bizonnyal elősegítette az cseresznye és a többi gyümölcs érését is. Így hamarabb jelentek meg a piacon. Már kajszikat lehet látni a boltok polcain, pedig ez a gyümölcs augusztusban szokott beérni.

Egy kereskedő skzerint eddig silány minőségű volt a korai cseresznye, most viszont hatalmas a szemek mérete, igaz, ennek megfelelő az ára is. A budapesti nagybani piacon 1400 és 1800 forint között alakultak az első osztályú cseresznye kínálati árai.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!