1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Az Országgyűlés elnöke szerint nem biztos, hogy meg kell a magyar parlamentnek szavaznia a skandinávok NATO-csatlakozását.

"Nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni" - mondta a svéd NATO-csatlakozásról az Országgyűlés házelnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában. Kövér László egy oktatóvideó kapcsán beszélt arról, hogy nem kell közösséget vállalni egy olyan országgal, ami ennyire barátságtalan Magyarországgal.

"Azt gondolom, hogy egy olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk, meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz. Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Tehát valaki nincs a helyén" - tette hozzá Kövér László.

Pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter svéd kollégájának azt írta, hogy mivel a Fidesz képviselői azzal szembesülnek, hogy Svédországban egy ilyen videón keresztül mutatják be Magyarországot a közoktatásban, az nem segíti a svédek NATO-csatlakozási ügyét a budapesti parlamentben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!