1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Nem elég a diplomáciai iroda Nicosiában.

A tegnap este megjelent Magyar Közlönyben Orbán Viktor aláírásával jelent meg egy kormányhatározat "Magyarország Nicosiai Nagykövetségének megnyitásához szükséges intézkedésekről" címmel. Ebből kiderül, hogy a kormány "egyetért azzal, hogy

a Ciprusi Köztársaságban megnyíljon Magyarország Nicosiai Nagykövetsége, és a megnyitással megszüntetésre kerüljön Magyarország Athéni Nagykövetsége Nicosiai Diplomáciai Irodája"

Ennek érdekében a határozat Szijjártó Pétert felhatalmazza a szükséges diplomácia lépések megtételére, illetve a "külképviselet megnyitásához és a bérlemény kialakításához szükséges építési beruházás végrehajtásához".

A  pénzügyminisztert pedig arra szólítja fel a határozat, hogy biztosítson 1,3 milliárd forint többletforrást a külképviselet igazgatásának címére, 2024-től pedig évi 357 millió forint rendelkezésre állását biztosítsa a Külgazdasági és Külügyminisztérium részére.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!