2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A Mi Hazánk kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják ezentúl a Nemzeti Múzeum kiállítását, „mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt” – írja a párt közleményében. Erről Csák János miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat.

Senkit ne tévesszen meg a World Press Photo kiállítás plakátja, amelyen egy fiatal lány látható - akár 18 éven aluli is lehet -, ugyanis ezentúl már nem látogathatják a kiállítást 18 éven aluliak. 

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese kért törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását Csák János minisztertől a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás tartalma miatt, „azon ugyanis a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot, illetve a meleg idősotthont ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat” – áll a közleményben, amit a 24.hu szúrt ki.

A plakáton még egy fiatal lány, akár 18 éven aluli is lehet. Azóta éles fordulat állt be a látogatás tekintetében. Fotó: Facebook
A plakáton még egy fiatal lány, akár 18 éven aluli is lehet. Azóta éles fordulat állt be a látogatás tekintetében. Fotó: Facebook

"Megkeresésemre válaszul Csák János közölte, hogy a családok védelméről szóló törvény érvényre jutásának biztosítását kérte számon L. Simon László főigazgatón, így a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, és 18 év alattiak számára ezentúl nem értékesít jegyet"

– írja Dúró Dóra, aki a történteket sikerként értékeli, de nem érzi azt, hogy hátradőlhetnének, „mert ez csak egy csepp a tengerben. A Mi Hazánk ahogy eddig is, ezután is a hagyományos családmodell értéke mellett áll ki”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!