2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Szerinte a "rezsimet” meg kellene buktatni, ugyanakkor Magyarországon most nincs erő a radikális változáshoz.

„A maroknyi ellenzéki újság gyakorlatilag egy buborékban van, elzárva a nyilvánosság nagy részétől. Pedig ezt a rezsimet meg kellene buktatni. Magyarországon azonban jelenleg nincs erő, ami radikális változást tudna létrehozni“ – jelentette ki  a HVG-nek adott interjúban Parti Nagy Lajos író, aki ma 70 éves.

Hozzátette: a „maffiaállam nem Magyarország belügyeként fog megdőlni, és abból majd jól nem lehet kijönni.” Szerinte „a dicsőséges nagyurak minden veszélyérzete elmúlt”, „ezt a rezsimet nagyon megszívta Magyarország.”

Parti Nagy Lajos szerint megszívtuk. Fotó: Wikipédia/Kispados
Parti Nagy Lajos szerint megszívtuk. Fotó: Wikipédia/Kispados

Parti Nagy Lajos úgy véli, hogy „a nyilvánosság túlnyomó része katonásan, rezzenéstelenül a rezsimet, Orbán diktatúráját szolgálja. S van pénz, hogy ezt a goebbelsériát nyomassák, egyre intenzívebben.”

Beszélt többek között arról is, hogy „a nép zöme nem él túl jól, a valódi elégedetlenséget kellő szakértelemmel és gátlástalansággal szembe lehet fordítani az éppen kiszemelt ellenséggel. Az ipari méretű közbutításhoz tartozik, hogy sikerül úgy tönkretenni a tanári foglalkozás tekintélyét, szétcincálni az egész közoktatást, hogy szinte észre se vegyék azok, akiknek a gyerekei oda járnak”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!