1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Megegyezés születhetett a filmstúdiók és a forgatókönyvírók között.

A Reuters úgy értesült, hogy megegyeztek a forgatókönyvírókat képviselő szervezetek a vezető filmstúdiókkal egy hároméves szerződés megkötésében. A forgatókönyvírók idén május óta sztrájkolnak azért, hogy nagyobb részesedést kapjanak az iparág a streamingszolgáltatók világhódításával átalakult és megnőtt bevételeiből.

A forgatókönyvírók és a színészek egy részének sztrájkja miatt gyakorlatilag leálltak a forgatások Hollywoodban, több milliárdos bevételkiesést okozva, számos film és sorozatévad premierjét kellett elhalasztani a körülmények miatt. A megegyezést még jóvá kell hagyniuk a forgatókönyvírók szervezeteinek, és továbbra is rendezésre vár a sztárjka lépett színészek ügye, de talán így belátható időn belül újraindulhat a munka Hollywoodban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!