1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Provident pénzügyi szolgáltató ügyfeleinek száma elérte a válság előtti szintet, az általuk nyújtott hitelek bedőlési aránya 12 százalék körüli, ami jobb mint a legtöbb kereskedelmi banké - írta a Napi Gazdaság.

A lap csütörtöki számában Szirmák Botond vezérigazgató elmondta: a közel 4 ezer főt foglalkoztató Provident Pénzügyi Zrt. ügyfeleinek száma a 2012. végi 268 ezerről, egy év alatt 14,6 százalékkal 307 ezerre nőtt. A kihelyezett hitelek összege 21,3 százalékkal 138,5 millió angol fontra emelkedett.

A vezérigazgató kiemelte, hogy tavaly kedvezőtlen gazdasági környezetben nagy erőfeszítések árán sikerült bővülniük. Az idén az év végére 8-9 százalékos ügyfélszám-növekedést szeretnének elérni, és a hitelérték 5 százalékos bővülésére számítanak.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!