1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

3451 állást ajánlanak a közszférában.

Hosszan, 346 oldalon keresztül böngészhetnek az érdeklődők a közszolgálati állásajánlatok között, aktuálisan 3451 betöltetnek álláshelyre keresnek ugyanis dolgozót az állami fenntartású intézmények - derül ki a Belügyminisztérium által üzemeltetett Közigállás portálon.

Mindjárt kezdődik a tanév
Mindjárt kezdődik a tanév

Tanárokat, levéltárosokat, ügyintézőket, óvodapedagógust, közterület-felügyelőt keresnek az iskolák, önkormányzatok, egyéb intézmények - köztük például a Semmelweis Egyetem.

A felsorolásból látszik, hogy szinte minden munkakörben kínálnak állást. A pedagógusok közül nyelvtanárokat, ének-zene vagy földrajz-biológia szakos szakos tanári helyekre lehet jelentkezni.

A több ezer - közte 949 tanári - üres álláshely így, röviddel az iskolaév kezdése előtt meglepőnek tűnik. De más állami finanszírozású intézményekben, illetve állami fenntartású cégnél is gondot okoz a munkaerőhiány. Mint a hétvégén megírtuk, a Budapesten szemétszállítással foglalkozó Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. pont erre, a hiányzó alkalmazottakra hivatkozva nem szállítja el több kerületben a szelekív hulladékot.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!