2018. augusztus 31. 15:04
mfor.hu

Az eddig ismertnél is nagyobb leépítés jöhet a minisztériumokban.

Gulyás Gergely miniszter korábban 15-20 százalékos létszámleépítésről beszélt a közszférában, több minisztériumban azonban ennek a dupláját emlegetik - írja a 24.hu. A lap egyik minisztériumban dolgozó olvasója szerint "ordenáré kamu a 15-20 százalékos leépítés, valójában ennél sokkal durvábbra készülnek".

Fotó: MTI Fotó: MTI

A 24.hu információi szerint a Pénzügyminisztériumban egy értekezleten 43 százalékos elbocsátásról beszélt az adott területet felügyelő helyettes államtitkár. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumban is 38-40 százalékos leépítésről hallani.

A korábbi információk szerint egyébként elsősorban a nyugdíj előtt állókat és a határozott idejű szerződéssel rendelkezőket küldhetik el.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.