TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Az eddig ismertnél is nagyobb leépítés jöhet a minisztériumokban.

Gulyás Gergely miniszter korábban 15-20 százalékos létszámleépítésről beszélt a közszférában, több minisztériumban azonban ennek a dupláját emlegetik - írja a 24.hu. A lap egyik minisztériumban dolgozó olvasója szerint "ordenáré kamu a 15-20 százalékos leépítés, valójában ennél sokkal durvábbra készülnek".

Fotó: MTI Fotó: MTI

A 24.hu információi szerint a Pénzügyminisztériumban egy értekezleten 43 százalékos elbocsátásról beszélt az adott területet felügyelő helyettes államtitkár. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumban is 38-40 százalékos leépítésről hallani.

A korábbi információk szerint egyébként elsősorban a nyugdíj előtt állókat és a határozott idejű szerződéssel rendelkezőket küldhetik el.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.