<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egy nap alatt 12 személynél azonosították be a vírus jelenlétét. 

Újabb magyar állampolgároknál és egy iráninál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 85-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - derül ki a koronavirus.gov.hu-n. 

Jó hír, hogy a gyógyultak száma is nőtt, 2-ről 7-re.

Szokás szerint a többi adat is frissült: az 1 elhalálozott személy mellyett változatlanul 124-en vannak karanténban, a mintavételek száma viszont gyorsuló ütemben növekszik most már. Egy nappal ezelőtt még 2322 mintavétel történt, ez mára 3007 lett. A minél több tesztelés és vizsgálat azért különösen fontos a szakemberek szerint, mert ennek köszönhetően tünetmentes, de fertőzni képes betegeket is be tudnak azonosítani és elkülöníteni. 

A járvány második szakaszához - a csoportos megbetegedések szakaszához - értünk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat. A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 85 fő. Közülük 10 iráni, 1 brit, 1 kazah és 73 magyar állampolgár. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.