TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A kormány Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési minisztert 2010. december 3-i hatállyal egy év hat hónapra a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztossá nevezte ki - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn.

A közlemény szerint Fellegi Tamás feladata, hogy előmozdítsa a magyar-kínai gazdasági és kereskedelmi együttműködés bővítésére és intenzitásának növelésére irányuló kezdeményezéseket, különös tekintettel a kétoldalú gazdasági kapcsolatok és kereskedelmi csere elmélyítésére, valamint a Magyarországon munkahelyeket teremtő kínai befektetések ösztönzésére.

A kormány célja, hogy bővítse a Magyarország és Kína közötti kétoldalú gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat és a maga eszközeivel hozzájáruljon Európa és Kína kapcsolatainak megerősítéséhez - írja közleményében az NFM.

Korábban a miniszterelnök Fellegi Tamást nevezte ki a Magyar-Kínai Gazdasági Vegyes Bizottság magyar tagozatának elnökévé, egyúttal felmentette ebből a tisztségből Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert.

Fellegi Tamás a magyar-orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság társelnöke is.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.