TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Visszatérne a lízingeléshez az amerikai General Motors (GM) autógyártó, a detroiti cégek legnagyobbika. A vállalat még az év elején élesztené újra korábban felfüggesztett értékesítési módját, amitől amerikai eladásainak öt százalékát várja.

A vállalat pénzügyi partnercége, a GMAC a hitelek tavalyi kimerülése és a gazdaság lassulása nyomán beszüntette az autólízingelést, és a hitelezés feltételeit is megnehezítette. Az elmúlt hónapban azonban a társaság engedélyt kapott bankként való üzemelésre, az amerikai kormány pedig ötmillió dolláros cégrész vásárlására adott ígéretet a GM megsegítése miatt. A feltőkésítés és az átalakulás pedig segítheti az autógyártó eladásainak növekedését, hiszen könnyebbé válhat a megvásárolt járművek finanszírozása - közli a Reuters a General Motors egyik sales-vezetőjét idézve.

Az autógyártó egyébként nemrég bejelentette, hogy további állami segítségre nincsen szüksége, elég pénze van ahhoz, hogy átvészelje még a legrosszabb forgatókönyv bekövetkeztekor előálló helyzetet is - feltéve, hogy az USA gazdasága nem kezd újabb zuhanórepülésbe.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.