<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
7p


			
		
		


		
		

Mi köze van egymásnak a diósgyőri focicsapatnak és egy hévízi fogászatnak? Cikkünkből az is kiderül, hogy Mészáros Lőrinc és egy hévízi fideszes önkormányzati képviselő is üzletet látott a koronavírus elleni harcban.

Nehéz eldönteni, hogy ezt a történetet Miskolc, Budapest vagy Hévíz felől kezdjük el mesélni, de az biztos, hogy a főszereplője Mészáros Lőrinc, a foci és a koronavírus. Bő egyhónapos hír, hogy új tulajdonosa lett a DVTK-nak: a népszerű diósgyőri sportklub a BORSODI SPORT Holding Kft. érdekeltségébe került. A céget közvetlenül karácsony előtt hozták létre, a cégjegyzék alapján az egészségügyi vállalkozásokban érdekelt Magyar Olivér Mátyás rendelkezik minősített többségű befolyást biztosító szavazati joggal.

Mészáros Lőrinc cége is harcol a koronavírus ellen (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)Mészáros Lőrinc cége is harcol a koronavírus ellen (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ő a felcsúti Puskás Akadémián az orvosi csapat tagja, valamint az érdekeltségébe tartozó MOMET Kft.-én keresztül tulajdonos a Fájdalom-ambulancia Kft.-ben is. A BORSODI SPORT Holding Kft. és a Fájdalom-ambulancia Kft. címe megegyezik: Budapest, Csörsz utca 14-16. A Fájdalom-ambulancia Kft. már 2004 óta létezik, de tavaly december 9-e óta már Mészáros Lőrinc is tulajdoni hányaddal rendelkezik a cégben. 

Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében

- szól az ambulancia bemutatkozása. Ma már azonban a koronavírus-járvány miatt autós COVID-19 szűrőállomásuk is van a Mom Sport Jagelló úti parkolójában. Tehát Mészáros Lőrinc pont a koronavírus-járvány kellős közepén vásárolta be magát az egészségügyi vállalkozásba. Hirdetésük szerint a PCR-teszt eredménye másnapra, míg az antigén teszt eredmény egy órán belül elkészül. 

A cég labor partnere a Synlab, amely Magyarországon a legnagyobb magánszolgáltató. Igazából nem is gyógyítással foglalkozik, hanem laborvizsgálatokkal. Az osztrák hátterű Synlab Hungary Kft. 2019-ben rekordévet zárt: 14 milliárd forintos forgalom 813 millió forintos nyereséghez volt elég, ezt azonban nem vették ki a tulajdonosok. Van dolguk bőven, hiszen a Synlabot még a járvány kezdeti időszakában jelölte ki az Nemzeti Népegészségügyi Központ PCR-vizsgálatok elvégzésére, vagyis közfinanszírozott és magán koronavírusteszteket is végez.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.