2020. április 2. 22:20
mfor.hu

Egymillió fölött jár a koronavírusos betegek száma, az összes beteg több, mint ötöde amerikai.

Már több, mint egymillió embert diagnosztizáltak koronavírussal a Johns Hopkins Egyetem összesítése szerint. A járványnak eddig 51 ezer halálos áldozata van, 208 ezren gyógyultak meg. A koronavírus a világ 181 országában jelent meg - írta a hvg.hu.

A legtöbb megbetegedést az Egyesült Államokban diagnosztizálták, 236 ezret. A listán Olaszország a második, Spanyolország a harmadik, 115, illetve 110 ezer pozitív teszttel. Németországban 84 ezer beteget találtak, Kínában pedig, ahonnan elindult a járvány, 82 ezret, de azért a kínai hivatalos adatokban nem feltétlen szabad megbízni. Olaszországban 13 915-en Olaszországban haltak meg. Spanyolországban 10 096 a halálos áldozatok száma.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.