TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. november 18. 14:42
mfor.hu

Szerintük ez álhír.

Hétfő délután pár soros reakciót küldött az Emberi Erőforrások Minisztériuma a nálunk is megjelent értesülésre, miszerint a kormány több vidéki kórház bezárását is fontolgatja.

Az Emmi álhírnek minősítette az értesülést, szerintük:

"a kormány előtt ilyen tartalmú előterjesztés nem járt, a kormány ilyen előterjesztést nem tárgyalt."

Az eredeti cikkben a Népszava forrásai nyomán arról van szó, hogy egy belsős kormányzati anyag óriási átalakításokra tesz javaslatot az egészségügyi szférában: számos kórházi összevonás mellett azon intézmények esetében, ahol elfogytak az orvosok - vagy akár a betegek - a bezárás mellett érvel a dokumentum.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.