2019. november 18. 14:42
mfor.hu

Szerintük ez álhír.

Hétfő délután pár soros reakciót küldött az Emberi Erőforrások Minisztériuma a nálunk is megjelent értesülésre, miszerint a kormány több vidéki kórház bezárását is fontolgatja.

Az Emmi álhírnek minősítette az értesülést, szerintük:

"a kormány előtt ilyen tartalmú előterjesztés nem járt, a kormány ilyen előterjesztést nem tárgyalt."

Az eredeti cikkben a Népszava forrásai nyomán arról van szó, hogy egy belsős kormányzati anyag óriási átalakításokra tesz javaslatot az egészségügyi szférában: számos kórházi összevonás mellett azon intézmények esetében, ahol elfogytak az orvosok - vagy akár a betegek - a bezárás mellett érvel a dokumentum.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.