1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Úgy néz ki, ma drágább lesz.

Gyengült szerda reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése 370,87 forintra ment fel reggel hét órára az előző este hat órai 369,98 forintról, a dollárt 346,70 forinton jegyzik 345,08 forint után, a svájci frankot pedig 381,73 forinton 381,36 forint után.

További árfolyamokért nézze meg laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjét! >>

Szerda reggeli jegyzésén a forint 0,8 százalékkal áll erősebben az euróval szemben a hó eleji kezdésnél, gyengébben áll viszont a dollár és a svájci frank ellenében, sorrendben 2,5 és 0,8 százalékkal.

Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben, bő hét százalékkal az euró és a dollár ellenében, öt és fél százalékkal a svájci frankhoz képest.

(via MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!