<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

A Budai Egészségközpont kizárólagos tulajdonosa lett az OTP vezére.

Teljes egészében Csányi Sándor érdekeltségébe került a Budai Egészségközpont - számolt be a Népszava. A lap szerint Varga Péter Pál gerincsebész, az intézmény alapító tulajdonosa, vezetője a Csányi Sándor tulajdonába tartozó Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt.-nek értékesítette a 25 százalékos tulajdoni hányadát.

A Budai Egészségközpont épülete (Forrás: Budai Egészségközpont)A Budai Egészségközpont épülete (Forrás: Budai Egészségközpont)

- Javában zajlik az új kórháztömb építése és annak a finanszírozásába már nem tudok beszállni, ezért úgy gondoltam, egyszerűsítem a dolgokat és eladom a tulajdonrészemet – indokolta döntését Varga Péter Pál. Hangsúlyozta, hogy a tulajdonosi szerkezet változása nem érinti a betegellátást.

A Népszava arra hívta fel a figyelmet, hogy a Budai Egészségközpontot (BEK) nem csak magánegészségügyi szolgáltatásokat nyújt. A Királyhágó utcai központi kórházban közfinanszírozással látják el és operálják mintegy 16 éve a legsúlyosabb gerincbetegeket. Ez a tevékenység is zavartalanul működik.

A cikk szerint továbbra is Varga Péter Pál kezében marad az intézmény vezetése, menedzsmentjének irányítása. Arra a kérdésre, hogy pontosan mekkora összegért cserélt gazdát „életműve”, Varga Péter Pál azt válaszolta: ez üzleti titok, de annyit elárult, hogy milliárdos tételről van szó.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.