1p

Egy héttel ezelőtt még 387 forintot kellett adni egy euróért, ma már több mint 393-at.     

Gyengült szerdán a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Az eurót 393,42 forinton jegyezték este hat óra előtt a kora reggeli 391,30 forint után. A dollár jegyzése 363,03 forintra ment fel 361,41 forintról, a svájci franké pedig 413,07 forintra 410,59-ről az MTI szerint.

Szerda esti jegyzésén a forint 1,2 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdéshez képest az euróval és a svájci frankkal szemben egyaránt, a dollár ellenében pedig 1,0 százalékkal gyengült. Az év eleje óta a forint 2,6 százalékkal gyengült az euróval és 4,6 százalékkal a dollárral szemben; már 0,1 százalékkal áll gyengébben a svájci frank ellenében is.

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!