2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Se buszon, se a boltokban nem kell védőmaszk, az étteremben pedig nem kell a zsebünkben kotorászni a védettségi igazolványért. Tegnap sem kellett búcsút vennünk egy honftársunktól sem.

Ma reggeli rádióinterjújában jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, hogy maholnap elérjük a 5,5 millió első oltottat, így ezt követően már a tömegközlekedési eszközökön, illetve a boltokban sem kell majd maszkot hordanunk, valamint nem lesz szükség a védettségi igazolvány bemutatására a vendéglátóhelyeken, szálláshelyeken, előre váltott kulturális eseményeken - közölte a kormányfő.

Ősszel visszatér a vírus, készülni kell a negyedik hullámra
Ősszel visszatér a vírus, készülni kell a negyedik hullámra

Nagyon mélyre a szekrényben azért ne pakoljuk el a textileket, és más anyagból készült maszkokat, mert Orbán Viktor arról is beszélt, hogy szakemberek szerint szeptemberben, októberben ide is elér a járvány negyedik hulláma. Amit az oltottak könnyebben fognak átvészelni, mint a be nem oltottak.

Azt is elárulta, hogy tegnap sem vesztettünk el egy honfitársunkat sem a Covid miatt (szerencsére ez volt a helyzet szerdán is). Kórházban 77 embert kezelnek, közülük 22-en vannak lélegeztetőgépen. Az interjúban nem hangzott el, hogy mennyien fertőződtek meg tegnap a koronavírussal. Egy nappal korábban 32 új fertőzöttet regisztráltak. Akkori adatok szerint 116 koronavírusos beteget ápoltak kórházban, közülük 20 beteget lélegeztetőgépen.

Az interjú további részeit itt olvashatják.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!