<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A brit fapados légitársaság jogtalannak tartja a kiszabott bírságot.

Ahogy arról hétfőn lapunk is beszámolt róla, 300 milliós bírságot kapott a Ryanair, közölte Varga Judit. Az igazságügyminiszter Facebook-oldalán számolt be a magyar kormány és a Ryanair vitájának újabb fordulatáról. "Magyarországon a törvények mindenkire vonatkoznak. Az extraprofit-különadó megkerülését vagy áthárítását fogyasztóvédelmi vizsgálattal és bírsággal fogjuk büntetni a továbbiakban is!" - írta Varga Judit.

A légitársaság gyorsan reagált a történtekre, mint jelezték, fel fog lebbezni a Ryanair a magyar fogyasztóvédelem által hétfőn kirótt 300 millió forintos bírság ellen – értesült a Világgazdaság. A fapados légitársaság szerint a büntetés alaptalan, és közölték azt is, hogy akár az uniós bíróságig is hajlandóak elmenni az ügyben.

A társaság arra hivatkozik, hogy az uniós jogszabályok lehetővé teszik a légitársaságoknak, hogy az EU-n belül saját hatáskörben szabják meg a repülőjegyek árát, abba a tagállamok kormánya és fogyasztóvédelmi hatóságai nem szólhatnak bele.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.