1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Már nem kell dupla pulóverben dolgozni a közszférában.

A kormány a csütörtök este megjelent Magyar Közlönyben hivatalosan is hatályon kívül helyezte azt a rendeletét, melyben előírta, hogy – az egészségügyi, a bentlakásos szociális, a gyermekvédelmi, valamint a bölcsődei ellátást nyújtó intézmények kivételével – a közintézményekben legfeljebb 18 Celsius-fokos hőmérsékletet lehet biztosítani.

Nem lehetett kellemes állig betakarózva dolgozni. Fotó: Pixabay
Nem lehetett kellemes állig betakarózva dolgozni. Fotó: Pixabay

Az intézkedést a kabinet a rezsiválság idején, tavaly szeptemberben rendelte el, és nagy vitát váltott ki, ugyanis az egyes intézmények különböző épületei műszakilag nem voltak alkalmasak arra, hogy eleget lehessen tenni a rendelkezésnek.

A földgáz tőzsdei ára tavaly szeptember elején még megawattóránként 200 euró körül volt, ám azóta meredeken zuhant az ára, ami most már csak 50 euró körül mozog.

Arról, hogy a „tizennyolc fokos” rendeletet eltörlik, Gulyás Gergely a szerda esti Kormányinfón újságírói kérdésre is beszélt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!