TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. június 12. 13:03
mfor.hu

Megint mindenkit el lehet látni minden panasszal minden alkalmas egészségügyi intézményben.

Június 15-től helyreáll az egészségügy megszokott eljárásrendje, jelentette be Kásler Miklős a kormány Facebook-profiljára feltöltött rövid videóban. A fordulatot azzal magyarázza, hogy az utóbbi időben kedvezően alakult a hazai járványhelyzet. Íme:

"Minden olyan diagnosztikai és terápiás tevékenységet el lehet végezni minden magyar egészségügyi intézményben, amire a betegeknek szüksége van. A járóbeteg szakrendelésen a megnövekedett várólisták csökkentése érdekében óraszám korlátozás nélkül lehet egészségügyi tevékenységet végezni. A családi orvosok, családi gyermekorvosok esetében, illetve a járóbeteg szakrendelőknél megszüntettük azt a korlátozást, hogy egy órában csak négy beteg keresheti fel az intézményt"

- mondja a videóban az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.

A kórházi várólisták állapotáról épp nemrég írtunk. Van, ahol kilencszer többet kell várni a kitűzött műtétig, miközben a koronavírus-járvány miatt az orvosi beavatkozásra várók száma a felére csökkent - ideje volt tehát Kásler bejelentésének.

Magát a nagy bejelentést, egyébként szerdára ígérték, aztán végül mára csúsztatták, de az operatív törzsön még nem lőtték el.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360 és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Az Erste Bank személyi kölcsöne 32 229 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 721 forint a havi törlesztőrészlet. A Cetelemnél az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 513 Ft, míg a Raiffeisen Banknál 28 410 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 35 631 Ft. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.