<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Ez jobb lenne a Déli Körvasút mentén élőknek, mint a mostani tervek.

A Facebookon jelentette be a főpolgármester, hogy Budapestet elkerülő új vasúti teherforgalom vonal előkészítését kezdeményezi a Fővárosi Közgyűlés a kormánynál.

A Déli Körvasút mentén élő budapestiek életminőségének védelmében Dr. László Imre, Újbuda polgármesterének javaslatára kezdeményezi a Fővárosi Közgyűlés, hogy induljon el a Budapestet elkerülő, úgynevezett V0 vasútvonal megvalósításának előkészítése.

"A cél, hogy kitereljük a városból a rendkívül nagy zaj- és rezgésterheléssel járó nemzetközi tranzit teherforgalmat"

- fogalmaz Karácsony Gergely.

Ezzel összefüggésben a Közgyűlés azt is kezdeményezi, hogy a Ferencvárost és Kelenföldet összekötő vasútfonal kapacitásbővítése valóban indokolt-e.

A Déli Körvasút nyugati szakaszának új megállói. Forrás: BFKA Déli Körvasút nyugati szakaszának új megállói. Forrás: BFK

Ez ellen a vonal mellett lakók közül sokan tiltakoztak, mivel a munkálatok, majd pedig a vonalon megnövekedő forgalom szerintük jelentősen rontana életminőségükön.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.