2020. március 17. 16:59

Már a lottózókban is korlátozások lesznek a koronavírus miatt: csak 3 ember mehet be a lottózókba. A Szerencsejáték Zrt. is hazaküldte a dolgozóit.

A koronavírus járvány miatt a Szerencsejáték Zrt. is új intézkedéseket vezetett be a lottózókban: egyszerre legfeljebb 3 fő tartózkodhat egy lottózóban a lottózó munkatársain kívül. Kaparós sorsjegyek vásárlása esetén jelenleg nem biztosított a lottózókban a kézzel választás lehetősége. Egészségügyi megfontolásból a lottózókban kihelyezett tableteket leállítják az üzletvezetők.

Az állami vállalat a közel 180 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztató karitatív sorsjegyárus hálózat működését átmeneti időre felfüggesztette. A cég az adminisztrációban dolgozó kollegái mától otthonról dolgoznak. A 12 éven aluli gyermeket nevelő szülők és 60 év feletti kollegák számára szintén biztosítják az otthonmaradás lehetőségét.

A nemzeti lottótársaság termékei közül jelenleg az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, a Joker, Kenó, Puttó, és Luxor, az Eurojackpot és Tippmixpro játékokkal lehet online felületeken is játszani a bet.szerencsejatek.hu oldalon. Az Okoslottó alkalmazáson keresztül SMS-ben a klasszikus számsorsjátékok (Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, Joker, Kenó, Puttó és Eurojackpot) játszhatók, amelynek mikéntjéről az okoslotto.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Soha nem látott összeget ért el Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, hiszen az e heti várható főnyeremény már 5,95 milliárd forint. A játékkedv óriási, csak a múlt héten 6,6 millió alapjátékot vásároltak a lelkes ikszelők, akik között továbbra is a lottózókban történő szelvénytöltés a legnépszerűbb, azonban a digitális felületeken megtett fogadások száma is egyre inkább növekszik. 


 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.