2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Már a lottózókban is korlátozások lesznek a koronavírus miatt: csak 3 ember mehet be a lottózókba. A Szerencsejáték Zrt. is hazaküldte a dolgozóit.

A koronavírus járvány miatt a Szerencsejáték Zrt. is új intézkedéseket vezetett be a lottózókban: egyszerre legfeljebb 3 fő tartózkodhat egy lottózóban a lottózó munkatársain kívül. Kaparós sorsjegyek vásárlása esetén jelenleg nem biztosított a lottózókban a kézzel választás lehetősége. Egészségügyi megfontolásból a lottózókban kihelyezett tableteket leállítják az üzletvezetők.

Az állami vállalat a közel 180 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztató karitatív sorsjegyárus hálózat működését átmeneti időre felfüggesztette. A cég az adminisztrációban dolgozó kollegái mától otthonról dolgoznak. A 12 éven aluli gyermeket nevelő szülők és 60 év feletti kollegák számára szintén biztosítják az otthonmaradás lehetőségét.

A nemzeti lottótársaság termékei közül jelenleg az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, a Joker, Kenó, Puttó, és Luxor, az Eurojackpot és Tippmixpro játékokkal lehet online felületeken is játszani a bet.szerencsejatek.hu oldalon. Az Okoslottó alkalmazáson keresztül SMS-ben a klasszikus számsorsjátékok (Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, Joker, Kenó, Puttó és Eurojackpot) játszhatók, amelynek mikéntjéről az okoslotto.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Soha nem látott összeget ért el Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, hiszen az e heti várható főnyeremény már 5,95 milliárd forint. A játékkedv óriási, csak a múlt héten 6,6 millió alapjátékot vásároltak a lelkes ikszelők, akik között továbbra is a lottózókban történő szelvénytöltés a legnépszerűbb, azonban a digitális felületeken megtett fogadások száma is egyre inkább növekszik. 


 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!