<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kunetz Zsombor arról ír, hogy a tegnapi szavazás erről is szólt.

"Miután megbukott a nemváltós népszavazás, így ezek a beavatkozások a megszokott mederben mehetnek tovább (aki tud egyről is, majd szóljon)" - kezdi friss posztját Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi elemző.

A szakértő arra hívja fel a figyelmet, hogy a többi ellátás esetében azonban továbbra is hosszú várólistákra lehet majd számítani, amelyek hossza egyre csak növekedni fog, sőt, szerinte a magánellátás sem fogja tudni egy idő után ezen várólistákat kiváltani.

A folyamatosan növekedő kereslet miatt majd ezek rendre csak drágábbak és drágábbak lesznek, miközben az állami ellátás folyamatosan pusztul - írja Kunetz.

Az egészségügyi humánerőforrás hiány brutális méreteket fog ölteni a következő években, ami persze megint csak az állami rendszer pusztulását, a várólisták több évre történő növekedését fogja eredményezni. 

Erre szavaztunk tegnap, ezt fogjuk kapni holnap - teszi hozzá a szakértő.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.