1p

Kunetz Zsombor arról ír, hogy a tegnapi szavazás erről is szólt.

"Miután megbukott a nemváltós népszavazás, így ezek a beavatkozások a megszokott mederben mehetnek tovább (aki tud egyről is, majd szóljon)" - kezdi friss posztját Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi elemző.

A szakértő arra hívja fel a figyelmet, hogy a többi ellátás esetében azonban továbbra is hosszú várólistákra lehet majd számítani, amelyek hossza egyre csak növekedni fog, sőt, szerinte a magánellátás sem fogja tudni egy idő után ezen várólistákat kiváltani.

A folyamatosan növekedő kereslet miatt majd ezek rendre csak drágábbak és drágábbak lesznek, miközben az állami ellátás folyamatosan pusztul - írja Kunetz.

Az egészségügyi humánerőforrás hiány brutális méreteket fog ölteni a következő években, ami persze megint csak az állami rendszer pusztulását, a várólisták több évre történő növekedését fogja eredményezni. 

Erre szavaztunk tegnap, ezt fogjuk kapni holnap - teszi hozzá a szakértő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!