<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az egészségügyi szakértő közösségi oldalán szólt hozzá a vármegyés-ispános fejleményekhez. 

Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő utoljára az ajkai kórház onkológiai járóbeteg rendelésének átmeneti leállásáról posztolt, most pedig ezt a költői kérdést teszi fel Facebook-oldalán:

"Alázatosan érdeklődnék Főispán uram, úrhölgyem, ezzel itt min lesz? Nem kellene legalább a táblát leszedni? De legalább a tervezésre el lehetett költeni 2,3 milliárdot. Ez a magyar egészségügy totemoszlopa, Budapest Vármegyéből!" - és mellékel egy fotót a Dél-Budai Centrumkórház tervezett helyéről.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.