2p

Az ajkai Magyar Imre Kórházban megszűnik a nyár végéig az onkológiai járóbeteg ellátás, a Flór Ferenc kórházban a fül-orr-gégészetre, míg Tolna megyében a megyei kórház teljes rehabilitációs és krónikus betegellátási spektrumát lezárják. Hogy ezalatt mi lesz a betegekkel, nem lehet tudni.

Az ajkai Magyar Imre Kórházban megszűnik a nyár végéig az onkológiai járóbeteg ellátás - számol be egy újabb egészséügyi intézményi leállásról Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő közösségi oldalán

Itt az onkológiai járóbeteg szakellátás szünetel nyár végéig. Fotó: Facebook
Itt az onkológiai járóbeteg szakellátás szünetel nyár végéig. Fotó: Facebook

"Nincs kontroll, sem további szakvizsgálat sem. Ez azzal fog járni, hogy a friss még nem ismert tumoros betegek szakvizsgálata jelentős mértékben csúszni fog, hiszen a megnövekedett terhelést nehezen fogják bírni" - kommentálja a hírt Kunetz

Véleménye szerint külön érdekessége az indokolásnak, ezért nem is merték leírni, hogy humánerőforrás miatt szűnik meg az ellátás, hanem a minimum feltételekre hivatkozik. 

Mindeközben a Pest megye egyik legnagyobb kórházában a Flór Ferencben a fül-orr-gégészet szünetel a nyár végéig, míg Tolna megyében a megyei kórház teljes rehabilitációs és krónikus betegellátási spektruma, mind mind humánerőforrás hiány miatt. Ők nem szemérmeskedtek, leírták - amit Kunetz Zsombor posztjában mellékel is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!