<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ehhez most egy lépéssel közelebb kerültünk.

Az egészségügyi szakértő az ATV Start című műsorának nyilatkozva mondta azt, hogy a védettségi igazolvány feltételeinek szigorítása egy újabb lépés az oltás kötelezővé tétele felé.

A szakértő szerint elkerülhetetlen a kötelező oltás (Fotó: Pixabay)A szakértő szerint elkerülhetetlen a kötelező oltás (Fotó: Pixabay)

Az orvos szerint jó hír, hogy az eddigi ismeretek alapján az omikron tényleg enyhébb megbetegedést okoz, így kevésbé terheli meg az egészségügyet.

Az új variáns magas fertőzőképessége miatt azonban fennáll a veszélye, hogy mindenki egyszerre esik ki a társadalomból, ez pedig az ország működőképességét is veszélybe sodorhatja.

Hogy a védettségi igazolványt oltási igazolványra változtatják, az orvos azt mondta: ez egy lépéssel közelebb a kötelező oltáshoz, ami szerinte elkerülhetetlen.

Nincs ez az ország olyan helyzetben, hogy megússza a kötelezővé tett oltást – mondta.

A szakértő hozzátette azt is, bár nem tudja, hogy mikor fog az ötödik hullám, de reméli, hogy minél hamarabb.

(ATV

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.