1p

Szentkirályi Alexandra lett 2023 legjobban öltözött női politikusa a bátrak kategóriában.

A kormányszóvivő egy fekete bőrruhás, lábvillantós szettel végzett az első helyen a Telex-olvasók szavazásán. A második helyen Dúró Dóra, a harmadikon Tóth Edina végzett. Ebbe a kategóriába a lap olyanokat válogatott be, „akik nem félnek megmutatni, hogy politikusként is lehet izgalmasan és színesen öltözködni.”

Szentkirályi Alexandra bőrruhában egy Kormányinfón. Mögötte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Szentkirályi Alexandra bőrruhában egy Kormányinfón. Mögötte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A magyarosak kategóriában Koncz Zsófia kapta a legtöbb szavazatot, megelőzve Dunai Mónikát és Novák Elődöt. A „sportosak” között Ungár Péter vitte el a pálmát Hajnal Miklós és Szijjártó Péter előtt.

A csendes luxus hívei kategóriában Szalay-Bobrovniczky Kristóf állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, megelőzve Szijjártó Pétert és Rogán Antalt. „A vidék urai” között pedig természetesen Lázár János nyert, maga mögé utasítva Kovács Zoltánt és Kósa Lajost.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!