Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Hat fővel nőtt a számuk egyetlen éjszaka alatt.

Az eddigi 2-3 eset után felgyorsulni látszik a koronavírusos esetek kialakulásának száma Magyarországon: a hivatalos honlap, a koronavirus.gov.hu közlése szerint jelenleg 25 fertőzött embert tartanak nyilván.

Felgyorsult a betegség terjedéseFelgyorsult a betegség terjedése

Tegnap este még 19 esetről lehetett tudni. Az elmúlt napokban érzékelhetően felgyorsult a megbetegedések száma, tegnap este óta hattal nőtt. Szakemberek szerint arra lehet számítani, hogy az előttünk álló napokban, hetekben egyre több megbetegedésről szerzünk majd tudomást.

A kormány legutóbbi intézkedései szerint hétfőtől bezárnak az általános és középiskolák, amitől a járvány terjedésének lassítását remélik. Ezzel a lépéssel Magyarország csatlakozott a térség országaihoz, ahol már korábban elrendelték a teljes vagy részleges iskolabezárásokat.

Szintén Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be tegnap este, hogy a kormány 10 munkacsoportot állított fel a koronavírus egészségügyi és gazdasági hatásainak kezelésére.

Ez a tájékoztatás jelent meg a hivatalos oldalon:

Magyarországon újabb 6 magyar állampolgárnál mutattak ki új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 25-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóság a rendőrséggel együttműködve végez. Hazánkban eddig 25 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 15 magyar állampolgár. Így zajlik a kontaktkutatás: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/nnk-igy-zajlik-kontaktvizsgalat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.