1p

Gyengült pénteken a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest és a hetet is gyengébben fejezte be a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Az eurót este hat óra előtt 393,69 forinton jegyezték a kora reggeli 392,63 forint után, a dollár jegyzése 363,67 forintra emelkedett 363,10-ről, a svájci franké pedig 411,03 forintra ment fel 410,47 forintról.

A héten a forint gyengült a hétfői kezdéshez képest, 1,2 százalékkal az euró és a dollár ellenében egyaránt, valamint 0,7 százalékkal a svájci frankkal szemben. Az év eleji kezdésnél a svájci frankkal szemben a forint 0,4 százalékkal erősebben áll, de 2,7 százalékkal gyengébben az euróval és 4,7 százalékkal gyengébben a dollárral szemben. (MTI)

További árfolyamokról itt olvashat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!