<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A beteg szervezete nem tudta kordában tartani a vírus terjedését.

A Los Angeles megyei hatóságok megerősítették, hogy a megye egyik kórházában majomhimlő következtében halt meg egy beteg. Ez az első eset, hogy az Egyesült Államokban egyértelműen a majomhimlő áldozataként regisztráltak valakit. A betegről annyit közöltek a hatóságok, hogy súlyos immunhiányos betegségben szenvedett, és kórházban ápolták.

A kórház orvosa annyit tett hozzá a CNN-nek, hogy a páciens legyengült immunrendszere nem tudta kordában tartani a szervezetébe jutott vírust, így az korlátozás nélkül sokszorozódhatott, és minden bizonnyal több szervére is átterjedt, azok leállását okozva.”

A hatóságok felhívták a figyelmet arra is, hogy azok az immunhiányos állapotokban lévő emberek, akik azt gyanítják, hogy elkaphatták a majomhimlőt, mielőbb forduljanak orvoshoz, hogy kezelésüket még a betegség korai szakaszában elkezdhessék, és lehetőség szerint maradjanak is szoros orvosi felügyelet alatt felgyógyulásukig.

Az Egyesült Államokban közel 22 ezer majomhimlős vagy majomhimlő-gyanús esetet regisztráltak, világszerte pedig 58 ezer esetet és 18 halálesetet jegyeztek fel (ebben a számban ez az amerikai haláleset még nincsen benne).

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.