1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Irodaház és hotel is lesz a komplexumban.

Több mint 65 millió euró, vagyis 24 milliárd forint értékű projektfinanszírozási hitelszerződést írt alá a Bem Center irodaház és Intercontinental Kimpton Hotel vegyes funkciójú ingatlanfejlesztési projekt megvalósítására a Market Asset Management Zrt. leányvállalata és a Raiffeisen Bank - közölte lapunkkal a beruházó.

A Bem Center és a mellé tervezett hotel látványterve a Duna felől. Fotó: Market
A Bem Center és a mellé tervezett hotel látványterve a Duna felől. Fotó: Market

A beruházás 2023-ban készül el, 127 szobás boutique hotelként és „A” kategóriás irodaházként születik újjá a Radetzky-laktanya. Az ingatlan sorsa évekig kérdéses volt. Egy másik beruházó korábban már kénytelen volt visszabontani részeket, majd évekig civil tiltakozás miatt nem történt semmi. 

Az “A” kategóriás irodahelyiségeken kívül 402 férőhelyes mélygarázs és a jelenlegi tervek szerinti day spa is lesz az irodaházban illetve a mellette épülő szállodában. A hotel üzemeltetője a világhírű Kimpton Hotels & Restaurants lesz, amelynek ez az első szállodája Közép-Európában, illetve Budapesten. A belső tereket a világszerte ismert amszterdami Marcel Wanders belsőépítész iroda tervezi meg.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!