<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Irodaház és hotel is lesz a komplexumban.

Több mint 65 millió euró, vagyis 24 milliárd forint értékű projektfinanszírozási hitelszerződést írt alá a Bem Center irodaház és Intercontinental Kimpton Hotel vegyes funkciójú ingatlanfejlesztési projekt megvalósítására a Market Asset Management Zrt. leányvállalata és a Raiffeisen Bank - közölte lapunkkal a beruházó.

A Bem Center és a mellé tervezett hotel látványterve a Duna felől. Fotó: MarketA Bem Center és a mellé tervezett hotel látványterve a Duna felől. Fotó: Market

A beruházás 2023-ban készül el, 127 szobás boutique hotelként és „A” kategóriás irodaházként születik újjá a Radetzky-laktanya. Az ingatlan sorsa évekig kérdéses volt. Egy másik beruházó korábban már kénytelen volt visszabontani részeket, majd évekig civil tiltakozás miatt nem történt semmi. 

Az “A” kategóriás irodahelyiségeken kívül 402 férőhelyes mélygarázs és a jelenlegi tervek szerinti day spa is lesz az irodaházban illetve a mellette épülő szállodában. A hotel üzemeltetője a világhírű Kimpton Hotels & Restaurants lesz, amelynek ez az első szállodája Közép-Európában, illetve Budapesten. A belső tereket a világszerte ismert amszterdami Marcel Wanders belsőépítész iroda tervezi meg.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.