<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Átadták Az Év Irodája díjait. Bemutatunk néhány győztest.

Sokszínű és változatos közösségi terek, hatalmas lounge zónák, dolgozói jóllét és fenntarthatóság, formálódó hibrid modellek – ezek jellemzik a legújabb hazai irodákat, amelyek már a járvány utáni munkakultúrát jelenítik meg.

A MádiLánczos Stúdió irodája. Fotó: azevirodaja.huA MádiLánczos Stúdió irodája. Fotó: azevirodaja.hu

Most már 12. alkalommal adták át Az Év Irodája díjait. Száz nevezés érkezett, kiderült, hogy a vállalatok alkalmazkodnak az új társadalmi és gazdasági feltételekhez.

A Starters E-Components irodája. Fotó: azevirodaja.huA Starters E-Components irodája. Fotó: azevirodaja.hu

A koronavírus következményeként új trendek, kezdeményezések indultak el, a munkahelyeken előtérbe kerültek a közösségi terek.

A thyssenkrupp cég irodája. Fotó: azevirodaja.huA thyssenkrupp cég irodája. Fotó: azevirodaja.hu

A hibrid modellek is egyre nagyobb arányban hódítanak a céges szervezetekben, ennek jegyében egyre kevesebb a dedikált munkaállomás és az irodatér egyre több választási lehetőséget kínál a munkavégzésre, legyen az fókuszmunka, brainstorming vagy tárgyalás.

A Bayer Hungária cég irodája. Fotó: azevirodaja.huA Bayer Hungária cég irodája. Fotó: azevirodaja.hu

Az irodák még nagyobb hangsúlyt fektetnek az employer brandingre, vagyis olyan vonzó tereket kínálnak, ahol élmény dolgozni és együttműködni a munkatársakkal.

A Trenkwalder Hungary irodája. Fotó: azevirodaja.huA Trenkwalder Hungary irodája. Fotó: azevirodaja.hu

 

 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.