TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

A kormányfő hamarosan bejelentést tehet a május 3-a utáni kijárási szabályokról a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök hamarosan fontos bejelentést tehet a koronavírus-járvánnyal kapcsolatba. A kormányfő Facebook-oldalára ugyanis kikerült egy hamarosan felirat. Ma kormányülés volt, ahol a május 3. utáni új kijárási szabályokat tárgyalta a kabinet.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján is elhangzott: a járvány elleni védekezés második szakaszába léptünk, amikor lehetőség van a korlátozások fokozatos, szigorú menetrend szerinti enyhítésére. A korlátozások enyhítésekor továbbra is fokozottan kell figyelni az idősekre.

Frissítés:
Nem kellett sokat várni, néhány perccel a beharangozó-bejegyzés után a miniszterelnök közzé is tette a videót a kormányzati döntésekről. Az új szabályokról mi is beszámoltunk. 

Orbán Viktor (Fotó: Facebook) Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Arról pedig Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a legutóbbi Kormányinfón, hogy vizsgálják a külföldi enyhítő intézkedéseket és május 3-a után a védekezés új szakasza kezdődhet el, olyan új szabályrendszert kell megalkotni, ahol a leginkább fertőzött nagyvárosok és a legveszélyeztetettebb korosztály védve marad.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.