<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A kormányfő hamarosan bejelentést tehet a május 3-a utáni kijárási szabályokról a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök hamarosan fontos bejelentést tehet a koronavírus-járvánnyal kapcsolatba. A kormányfő Facebook-oldalára ugyanis kikerült egy hamarosan felirat. Ma kormányülés volt, ahol a május 3. utáni új kijárási szabályokat tárgyalta a kabinet.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján is elhangzott: a járvány elleni védekezés második szakaszába léptünk, amikor lehetőség van a korlátozások fokozatos, szigorú menetrend szerinti enyhítésére. A korlátozások enyhítésekor továbbra is fokozottan kell figyelni az idősekre.

Frissítés:
Nem kellett sokat várni, néhány perccel a beharangozó-bejegyzés után a miniszterelnök közzé is tette a videót a kormányzati döntésekről. Az új szabályokról mi is beszámoltunk. 

Orbán Viktor (Fotó: Facebook)Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Arról pedig Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a legutóbbi Kormányinfón, hogy vizsgálják a külföldi enyhítő intézkedéseket és május 3-a után a védekezés új szakasza kezdődhet el, olyan új szabályrendszert kell megalkotni, ahol a leginkább fertőzött nagyvárosok és a legveszélyeztetettebb korosztály védve marad.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.