1p

A kormányfő hamarosan bejelentést tehet a május 3-a utáni kijárási szabályokról a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök hamarosan fontos bejelentést tehet a koronavírus-járvánnyal kapcsolatba. A kormányfő Facebook-oldalára ugyanis kikerült egy hamarosan felirat. Ma kormányülés volt, ahol a május 3. utáni új kijárási szabályokat tárgyalta a kabinet.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján is elhangzott: a járvány elleni védekezés második szakaszába léptünk, amikor lehetőség van a korlátozások fokozatos, szigorú menetrend szerinti enyhítésére. A korlátozások enyhítésekor továbbra is fokozottan kell figyelni az idősekre.

Frissítés:
Nem kellett sokat várni, néhány perccel a beharangozó-bejegyzés után a miniszterelnök közzé is tette a videót a kormányzati döntésekről. Az új szabályokról mi is beszámoltunk. 

Orbán Viktor (Fotó: Facebook)
Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Arról pedig Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a legutóbbi Kormányinfón, hogy vizsgálják a külföldi enyhítő intézkedéseket és május 3-a után a védekezés új szakasza kezdődhet el, olyan új szabályrendszert kell megalkotni, ahol a leginkább fertőzött nagyvárosok és a legveszélyeztetettebb korosztály védve marad.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!