<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Június 10-én Orbán Viktor bizalmas tanácsadóját, az MKIK elnökét fogjuk kérdezni Klub rendezvényünk élő videós adásában, amit ezúttal ingyenes hozzáférhetővé teszünk.

Klubrendezvényünk következő vendége Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor bizalmas tanácsadója lesz.

Parragh László, az MKIK elnökeParragh László, az MKIK elnöke

Eredetileg májusban lett volna a vendégünk az élő videós adásunkban, de elfoglaltságaira tekintettel halasztást kért, így a beszélgetésre – amelyhez várjuk olvasóink Parragh Lászlónak címzett kérdéseit ezen az e-mail címen (klasszisklub@privatbankar.hu), illetve az adás alatt írásban, a közvetítés felületén – június 10-én kerül sor, 15:30-as kezdéssel. Fontos, hogy ezúttal nem csak Klub előfizetőink csatlakozhatnak a közvetítéshez, mindenki számára ingyenesen elérhetővé tesszük az adást.

Múltkori beharangozónk továbbra is aktuális: Parragh Lászlót a gazdasági újraindítás részleteiről kérdezzük, illetve arra fogjuk kérni, hogy értékelje az elmúlt egy év gazdaságvédelmi intézkedéseit: mi az, amit megfelelőnek tart, és mi az, amivel kapcsolatban hiányérzete van? Valamint: hogyan lehet az újraindulással egybekötve segíteni a tartalékaikat felélő vállalkozások fennmaradását.

A kamarai elnök az élet számos területén fejt ki aktivitást, az oktatással, képzéssel kapcsolatos meglátásai számos vitát generáltak, így természetesen arról is kérdezni fogjuk, hogy a pandémiás időszak a javaslatai, nagy ívű elképzelései átértékelésére késztette-e a miniszterelnök tanácsadóját.

Ezeken túl az adózás, illetve szélesebb értelemben véve a vállalkozói terhek felhasználásának hatékonyságáról, célzottságáról is kérdezzük majd az MKIK elnökét. Ezek sorában a kamarai hozzájárulás kérdése is napirendre fog kerülni.

Amennyiben szeretne részt venni a találkozón, kérjük regisztráljon ezen a linken.

A részvételhez szükséges tudnivalókat, linket a regisztráltak egy későbbi levélben kapják meg.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát", valamint Dávid Ferenc közgazdász, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a DK tanácsadója: "Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom".

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.