2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Június 10-én Orbán Viktor bizalmas tanácsadóját, az MKIK elnökét fogjuk kérdezni Klub rendezvényünk élő videós adásában, amit ezúttal ingyenes hozzáférhetővé teszünk.

Klubrendezvényünk következő vendége Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor bizalmas tanácsadója lesz.

Parragh László, az MKIK elnökeParragh László, az MKIK elnöke

Eredetileg májusban lett volna a vendégünk az élő videós adásunkban, de elfoglaltságaira tekintettel halasztást kért, így a beszélgetésre – amelyhez várjuk olvasóink Parragh Lászlónak címzett kérdéseit ezen az e-mail címen (klasszisklub@privatbankar.hu), illetve az adás alatt írásban, a közvetítés felületén – június 10-én kerül sor, 15:30-as kezdéssel. Fontos, hogy ezúttal nem csak Klub előfizetőink csatlakozhatnak a közvetítéshez, mindenki számára ingyenesen elérhetővé tesszük az adást.

Múltkori beharangozónk továbbra is aktuális: Parragh Lászlót a gazdasági újraindítás részleteiről kérdezzük, illetve arra fogjuk kérni, hogy értékelje az elmúlt egy év gazdaságvédelmi intézkedéseit: mi az, amit megfelelőnek tart, és mi az, amivel kapcsolatban hiányérzete van? Valamint: hogyan lehet az újraindulással egybekötve segíteni a tartalékaikat felélő vállalkozások fennmaradását.

A kamarai elnök az élet számos területén fejt ki aktivitást, az oktatással, képzéssel kapcsolatos meglátásai számos vitát generáltak, így természetesen arról is kérdezni fogjuk, hogy a pandémiás időszak a javaslatai, nagy ívű elképzelései átértékelésére késztette-e a miniszterelnök tanácsadóját.

Ezeken túl az adózás, illetve szélesebb értelemben véve a vállalkozói terhek felhasználásának hatékonyságáról, célzottságáról is kérdezzük majd az MKIK elnökét. Ezek sorában a kamarai hozzájárulás kérdése is napirendre fog kerülni.

Amennyiben szeretne részt venni a találkozón, kérjük regisztráljon ezen a linken.

A részvételhez szükséges tudnivalókat, linket a regisztráltak egy későbbi levélben kapják meg.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát", valamint Dávid Ferenc közgazdász, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a DK tanácsadója: "Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom".

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.