1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Megnyitja kapuit az Ybl Budai Kreatív Ház.

Az eredetileg tervezettnél hónapokkal később, de végre sor kerül a Várkert Bazár melletti Vízház helyére megálmodott kulturális központ átadására. Pénteken tartják a hivatalos megnyitót, információnk szerint még aznap a közönség számára is látogatható lesz a létesítmény.

A munkának vége, jöhet az átadás
A munkának vége, jöhet az átadás

Az Ybl Budai Kreatív Ház az egyik azon projektek közül, amelyeket az MNB által létrehozott alapítványok indítottak el. Hasonló ingatlanberuházás folyik a budai Várban is. A különbség, hogy az egykori kaszinó helyén egy kulturális központot hoznak létre, melyben kiállítások, művészeti események, illetve konferenciák is helyet kapnak.

A funkcióváltás miatt jelentős átalakításokon esett át az épület, ami a megrendelők szerint szükséges volt, hogy a ház megfeleljen a modern kulturális központokkal szemben támasztott elvárásoknak. A beruházás kritikusai szerint viszont olyan átalakítások is történtek, amelyek szembementek az épület hagyományaival, ráadásul a zöldfelületet is megritkították az épület körül a kivitelezés során.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!