1p

Gyengült a forint árfolyama az euróval és a dollárral szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest.

Az euró jegyzése este hat óra előtt 387,70 forinton állt a kora reggeli 387,22 forint után, a dolláré pedig 358,57 forintra ment fel 357,51 forintról. A svájci frank jegyzése kissé csökkent, 406,95 forintra ment le 407,11-ről.

Egy hónappal ezelőtt még "csak" 383-384 forintot kellett adni egy euórért. Az év eleje óta pedig a forint 1,1 százalékkal gyengült az euróval és 3,2 százalékkal a dollárral szemben, de 1,3 százalékkal áll erősebben a svájci frank ellenében.

Igaz, csütörtök esti jegyzésén a forint erősebben áll a hét eleji kezdésnél mindhárom devizával szemben, 0,3 százalékkal az euró, 0,6 százalékkal a dollár és 0,7 százalékkal a svájci frank ellenében.

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában. (És csütörtök este a Ferencváros labdarúgócsapata fontos nemzetközi kupamérkőzést játszik a görög Olympiakosszal.) 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!