2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az ellenzéki politikus információkat szeretne kapni a NER egykori tagjától.

“Ha tényleg úgy érzed, hogy kötelességed a hazáért tenni és nyilvánosságra hozni amit tudsz, bennem partnerre találsz. Jó csapat lehet belőlünk: te tele vagy információval, én tele vagyok tettvággyal, és nem hátrálok meg holmi Rogántól. Papírom van róla” – írta Juhász Péter Facebook oldalán.

Juhász Péter kíváncsi arra, amit Magyar Péter tud (korábbi felvétel). Fotó: Wikipédia/Végh Tibor
Juhász Péter kíváncsi arra, amit Magyar Péter tud (korábbi felvétel). Fotó: Wikipédia/Végh Tibor

Az ellenzéki politikus arra reagált, hogy a Magyar Közút és a Volánbusz igazgatósági tagja, Varga Judit volt férje szombat este jelezte, hogy lemond az állami cégekben betöltött pozícióiról a kegyelmi üggyel összefüggésben. Mint írta: „egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak.” Egy vasárnapi Facebook-posztjában pedig azt írta, hogy a „szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.”

Juhász Péter szerint ugyanakkor „önmagában az, hogy lemondtál néhány pozícióról, az nem egyenlő a hallgatás megtörésével. (…) A pozíciókkal tettek cinkossá, és némasággal voltál az. Értem, hogy mostantól nem akarsz cinkos lenni. De még néma vagy. És bűnösök közt cinkos, aki néma. Őszintén hiszem, hogy valaki megváltozhat egy ügy hatására, hogy eljöhet egy pont az ember életében, hogy netovább. (…) Mutasd meg, hogy milyen az, amikor nem félünk” – írta a találkozóra vonatkozó ajánlatára utalva.

A kegyelmi ügy miatt szombaton bejelentette lemondását Novák Katalin köztársasági elnök, és visszavonul a politikától Varga Judit volt igazságügyi miniszter is. 

Arról, hogy mi várható a következő hetekben, itt írtunk:

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!