1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Gyengült pénteken a forint a kora reggeli jegyzésekhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. A hetet azonban a hétfői kezdésnél kissé erősebben fejezte be.

Az eurót este hat óra előtt 388,74 forinton jegyezték a kora reggeli 387,87 forint után, a dollár jegyzése 359,06 forintra ment fel 358,24 forintról, a svájci franké pedig 407,83 forintra 406,80-ról.

A hét eleji kezdéshez képest péntek esti jegyzésén a forint 0,1 százalékkal áll erősebben az euróval, és egyaránt 0,5 százalékkal a dollárral és a svájci frankkal szemben. A forint a hónap eleje óta 1,3 százalékkal gyengült az euró és a dollár ellenében, de 0,9 százalékkal áll erősebben a svájci frankkal szemben. (MTI)

További árfolyamokról itt tájékozódhat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!