4p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mészáros Lőrinc feleségének reklámügynöksége kreatív, személyre szabott kommunikációs és üzletviteli megoldásokat nyújt az ügyfelei számára. Az ügyfél a felcsúti milliárdos.

Most már senki sem vádolhatja azzal Várkonyi Andreát, hogy a reklámügynöksége úgy ért el 2022-ben 4,3 milliárd forintos forgalmat és 850 millió forintos nyereséget, hogy a cégnek saját honlapja sincs. A Whitedog Media Kft.-nek ugyanis elkészült a weboldala és csodálatos tartalmakkal várja az ügyfelek jelentkezését. Más kérdés, hogy egyelőre úgy tűnik, leginkább Mészáros Lőrinc ad munkát felesége ügynökségének.

Az ügyfeleknek nem a brief alapján készülő tervekre, hanem üzleti problémájuk megoldására van szükségük — ezért mi kreatív, személyre szabott kommunikációs és üzletviteli megoldásokat nyújtunk számukra

- szól a Whitedog bemutatkozása.

A szolgáltatásaik pedig:

  1. kampányfejlesztés,
  2. filmgyártás,
  3. webfejlesztés,
  4. social media tanácsadás és management,
  5. PR tanácsadás és management,
  6. médiatervezés és médiavásárlás,
  7. márkafejlesztés,
  8. arculatfejlesztés.

Remek referenciákkal is rendelkezik a Whitedog. Csomagolástervezés kategóriában a Bosseq és a Chateau de Clotte márkákat tüntetik fel. Előbbi arról híres, hogy balatoni borokat nem üvegben, hanem alumínium dobozba palackozza és a Mészáros Lőrinchez köthető Dereszla Balaton Kft. forgalmazza. Azt pedig a 24.hu írta meg, hogy a világ egyik leghíresebb borvidékén, a franciaországi Bordeaux-ban vásárolt neves történelmi szőlőbirtokot egy olyan társaság, amelyet Mészáros Lőrinc borásza és egyben üzlettársa alapított. A Les Salles-de-Castillon településen 1782-ben létrehozott Chateau de Clotte borbirtok a francia földhivatali adatok szerint 2021 szeptemberében került hivatalosan Kalocsai László bordeaux-i cége, a Winemajor SAS tulajdonába.

Filmgyártásban is nagyon erős Várkonyi Andrea ügynöksége. Készítettek már reklámfilmet a felcsúti mindenes hatáskörébe tartozó Gallio pulykamellsonkának és az MKB Banknak, de a legjobb talán a Mészáros és Mészáros Zrt. heroikus építkezéseit bemutató imázsfilm, valamint a Mészáros-érdekeltségekkel gyakran együtt dolgozó, amúgy a Szeivolt-családhoz tartozó Épkar Zrt. szintén bámulatos tevékenységét hűen ábrázoló videó. Kampányfejlesztésben megint az MKB és a Gallio virsli volt a Whitedog megrendelője.

Várkonyi Andrea keményen dolgozik. Fotó: TV2
Várkonyi Andrea keményen dolgozik. Fotó: TV2

Webfejlesztésben a felcsúti Pancho Aréna közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Hotel Pancho köszönheti Várkonyi Andrea cégének a stílusos internetes megjelenést. A Mészáros Lőrinc cégbirodalma egyik központjának számító Talentis Agro is a Whitedoghoz fordult segítségért ebben az ügyben. Az Opus Tigáz, Titász és Optesz, valamint a Bükkábrányi Energiapark az arculatát terveztette meg a sikeres ügynökséggel. Mondani sem kell, valamennyihez van köze a felcsúti vállalkozónak. A Bükkábrányi Energiapark tulajdonosa például a Bükkábrányi Fotovoltaikus Erőmű Projekt Kft., mely a Mészáros Csoporthoz tartozó Status Energy Magántőkealap leányvállalata. Az üzemeltetést és a karbantartást viszont a Mátrai Erőmű Zrt. biztosítja.

Aki pedig szeretne a céghez csatlakozni, annak van remény, ugyanis médiatervező, senior account manager és account manager pozícióba is keresi a megfelelő munkavállalót Várkonyi Andrea, aki legutóbb egy 62 méter hosszú és 27 milliárd forintos értékűre becsült jacht fedélzetén bukkant fel férje és családja társaságában.

Volt miből fizetni a nyaralás költségeit, hiszen a 2020 szeptemberében alapított Whitedog Média Kft.-ben Várkonyi Andrea 75 százalékot tulajdonol, Gergely Judit pedig 25-öt, a 2022-es 850 millió forintos nyereségből pedig a tulajdoni hányaduk arányában vettek ki osztalékot a cégből, amely Mészáros Lőrinc felesége esetében 637 millió forintot jelentett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!